fbpx

Boost The Socials

GROEPSTRAJECT

Leer:

De eerste 10 deelnemers krijgen een BONUS. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Leer verkopen als de beste

Voor wie?

Ik vind het super belangrijk om met ondernemers te werken die een GO mentaliteit hebben. Ze nemen kennis niet alleen op, maar ze gaan er mee aan de slag. Jij bent bereid om jouw omzet te laten groeien, meer trainingen te verkopen en jouw bekendheid te vergroten. En daar wil je echt voor gaan! Je bent klaar om nu te stoppen met klooien en samen met andere ondernemers te masterminden zodat je samen naar dat volgende niveau gaat. En jouw doelen haalt. Niet die van een ander. Zonder poespas en zonder bullshit. 

Ik vertel jou alles wat ik weet over Instagram, marketing, branding, verkopen, funnels en advertenties zodat je na 3 maanden helemaal zelf verder kunt en deze kennis jouw hele leven in kunt zetten. 

BEN JE ER NOG?

Heb je JA gezegd toen je dit las? We starten op 13 september met maximaal 20 deelnemers. We gaan drie maanden lang aan de slag om jouw Instagram game te verbeteren en een funnel op te zetten zodat je precies weet hoe je jouw product of training kunt verkopen. Je weet hoe je een gratis weggever kunt inzetten als advertentie en hoe een e-mailfunnel werkt zodat je dit elke maand kunt opschalen. 

Online academy met alle kennis die ik heb 
Elke 2 weken een groepscall. In totaal 6 groepscalls / Q&A
Gelijkgestemde community/mastermind voor support 
2 jaar toegang tot alle informatie

Hoi, ik ben Debra!