WERK MET MIJ SAMEN

Voel je dat je meer mensen kunt helpen met jouw bedrijf? Dat jij meer vrijheid en omzet nodig hebt om het leven te leiden dat jij wilt?

Wil je werken met mensen die toegewijd en dankbaar zijn? Wil je groeien? En jouw droom waarmaken? 

 Ik ga jou mijn kennis geven en jou leren hoe je deze voor jouw bedrijf kunt inzetten zodat jij jouw doelen kunt behalen die je wilt.  Is dat meer vrijheid door automatiseringen in te zetten? Of door meer leads te verzamelen zodat je altijd een grote vijver aan klanten hebt?

Door middel van praktische marketing informatie en coaching van mij. Ik heb inmiddels ruim 10.000 cursisten mogen helpen met social media marketing met resultaten. 

Als jij een aanpakker bent en graag wilt groeien in jouw bedrijf door middel van zichtbaarheid en zorgeloos jouw ideale klant wilt aantrekken? Dan zit je goed. De kennis die ik jou geef kun je de komende jaren zelfstandig gebruiken om nog meer uit jouw business te halen. 

Lees je verder of wil je meteen een belletje doen om elkaar te leren kennen? 

Wil je niet alleen groei, maar ook een inkomen waarmee jij jouw ideale leven kan inrichten? 

Iemand die JA! zei:

Ben je er nog?

YES! Wil je nog meer zekerheid dat je resultaat gaat behalen? Hieronder zie je de aanbevelingen van echte mensen die ik heb geholpen. Stuk voor stuk toppers want ze houden van aanpakken en implementeren mijn advies. Wil je binnen 1 week 3000 volgers en 5000 euro omzet erbij zonder het werk te doen? Vergeet het!

Dit gaan we doen:

Hoe gaan we dat doen:

Lotte Kuipers

”Debra heeft me onwijs goed geholpen met de marketing in mijn bedrijf. Op social media, maar ook via advertenties en een funnel. Daardoor haalde ik bij mijn eerste lancering meteen mijn doel! Ze denkt écht met je mee en kijkt wat werkt voor jouw bedrijf. Ze was tussen onze calls door ook bereikbaar als ik even vastliep, zodat ik snel door kon. Heel fijn. Naast dat Debra superveel waarde geeft in haar begeleiding, was het ook echt leuk en gezellig om met haar samen te werken! Ik kan de begeleiding en cursussen van Debra 100 procent aanraden. Zonder haar had mijn bedrijf er niet zo gestaan als nu!”

GAAN WE KNALLEN?

Omdat we nauw contact hebben vind ik het belangrijk dat we goed matchen en we samen een klik hebben. Vraag meteen een matchcall aan om te kijken of we klikken. Want zo’n livedag kan natuurlijk niet zonder wat lekkers erbij 😉 Hopelijk hou jij ook van chocola… of bier;) haha.

Meer zekerheid kan ik je niet geven;)

NOG EVEN OP EEN RIJTJE

Dit krijg jij allemaal

Kickoff sessie online 

2 mastermind dagen met andere ondernemers. Waarbij je niet alleen van mij leert, maar ook van andere experts en ondernemers. En als BONUS: een mini branding shoot op 1 van de dagen. 

Boost The Socials academy

Leer AL MIJN GEHEIMEN. 12 online modules in mijn leeromgeving waar je alle technische kennis van het adverteren, e-mailmarketing, hashtag onderzoek en meer terug kunt vinden. Je hebt hier 2 jaar toegang toe. 

1 hele dag met mij werken Samen gaan we de werkhandschoenen aantrekken. We werken 4 uur lang aan jouw business strategie. We maken een plan voor de komende periode. 

2 uur online coaching per maand 

24/5 mijn advies.
Uiteraard ben ik er voor je in die hele periode. Een mentor die jou onvoorwaardelijk steunt, begeleidt en adviseert. 

Toegang tot mijn netwerk ( want ik noem je op stories) onbetaalbaar 

Gedurende de periode onbeperkt toegang tot mijn advies via Whatsapp en mail. 

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Wat een mega goede cursus! Boost the socials afgerond incl live dag! Ben blij dat ik die cursus heb gedaan! Echt een aanrader en nog steeds dankbaar dat ik die keus heb gemaakt om hierin te investeren. Nu u meteen de uitdaging om het maximaal toe te passen. Al diverse tips toegepast en de resultaten liegen er niet om! – Personal Branding Days – Valerie 

WAAROM KIEZEN VOOR MIJ?

Een bedrijf kan met de juiste marketing echt succesvol worden of juist helemaal niet. Terwijl je wel een mega goed aanbod hebt en kennis in huis hebt. Als kind wist ik nooit waar ik goed in was. Ik leefde mijn leven door de verwachting van een ander. Studeren en werken omdat ‘dat zo hoorde’. Op het moment dat ik gewoon zomaar voor iemand aan de slag mocht met marketing ‘omdat jij daar goed in bent’ ging er ineens iets stromen. Dit was wat ik altijd moest doen en goed kon. Nooit meer terug naar de verwachting van een ander. Nooit meer kijken naar ‘succesvolle’ mensen en denken: ‘dat kan ik niet’. JAWEL DAT KAN JIJ! 

100% vrijblijvend

Samen praten we vrijblijvend over jouw onderneming, doelen en kijken we of we bij elkaar passen. Ik heb elke maand plek voor 5 ondernemers. 

Dat vertel ik in een call. Flauw hé. De meeste ondernemers vinden de investering best meevallen voor het resultaat wat ze behalen.

BEN JE ER NOG? 

Voel je dat je die volgende stap nodig hebt?
Dat jouw bedrijf daardoor gaat groeien?
Jij je doelen gaat halen die jij voor ogen hebt?
En ben je een aanpakker? Wil je online ondernemen en passief inkomen gaan verdienen? 

Zal ik je bellen? Ik heb slechts plek voor 5 ondernemers per maand. Plan dus snel die call in.

Dat ligt eraan wanneer jij de calls graag wilt. Maar we ronden het maximaal in 6 maanden af. 

DSOCIALS IN DE MEDIA