fbpx

Boost the socials

HEY, IK BEN DEBRA EN WIL JOU HELPEN!

Als ondernemer wil je echt kunnen knallen. Jouw passie elke dag kunnen uitvoeren. Ik weet hoe het voelt als dat niet lukt. Laatst sprak ik één van mijn klanten dat ze er best wel een beetje doorheen zat en misschien weer op zoek moest gaan naar een baan in loondienst. Iets wat zij echt niet wilde natuurlijk. Ze ging onder andere aan de slag met de social grow cursus en boost the socials cursus. Een paar weken geleden vertelde ze dat ze dat haar bedrijf weer goed liep en die baan echt niet meer nodig was. YES! En ik herken die angst heel erg toen ik net begon met ondernemen.

‘Waar doe ik het voor’.

‘Kan ik niet beter terug in loondienst’

‘Dan heb ik zekerheid’

En altijd kom je weer terug op die gedachte en denk je ‘Nee, ik ga ervoor’. Ik denk dat we dit als ondernemer allemaal wel eens hebben gehad. Wat ik altijd weer tegen mezelf zei was:

‘De mensen die succesvol zijn, geven nooit op’

Ik wist dat ik bij elke tegenslag weer op moest staan, hoe lastig ook. Had ik weer een webinar gegeven voor tien mensen waar geen sale uit kwam. Of maakt elke dag content voor Instagram, maar kreeg ik weinig reactie. Dat werkt niet bepaald motiverend.

Het kan echt anders. Ik heb een hele training gemaakt zodat jij niet de fouten hoeft te maken die ik in de afgelopen zeven jaar heb gemaakt!

Jouw instagram strategie

Video afspelen

TIJD VOOR VERANDERING!

Je bent een ondernemer en hebt een passie voor je beroep. Je bent lekker druk want naast je core business horen er ook nog allemaal andere dingen bij; blogs schrijven, e-mails maken, administratie en oja Instagram. Je weet dat er genoeg uit te halen valt, maar je hebt er ten eerste te weinig tijd voor omdat je geen strategie hebt en heel eerlijk: je doet maar wat. Herkenbaar!

 Ik begon zes jaar geleden met Instagram zonder strategie. Ik gaf al mijn passie en energie. Elke dag weer, maar zonder strategie omdat die behoefte er nog niet was. Toen ik begon met een social strategie kon ik na 6 maanden volledig leven van mijn bedrijf. Zonder elke dag 3 uur aan Instagram te besteden. Met de juiste strategie en trucjes kun je effectief jouw bedrijf laten groeien, ook als je slaapt.

Want Instagram moet geen last zijn, maar iets waar je plezier uit haalt. Niet alleen klanten, maar waardevolle connecties voor in de toekomst.

Ik wil sneller groeien

Deze cursus is speciaal gemaakt voor de vrouwelijke ondernemer die de volgende stap wilt nemen, sneller wilt groeien en meer rust wilt vinden in de online wereld die af en toe onduidelijk kan zijn. Zo krijg je weer veel meer plezier in je werk en mag je nog meer mensen helpen. Want jouw bedrijf mag gezien worden! Je bent niet voor niets voor jezelf begonnen; je hebt een missie!

AAN HET EINDE VAN DE CURSUS WEET JE

Social strategie

Een duidelijke social strategie en weet je precies hoe je deze praktisch kunt inzetten

Rust

Geen stress meer om wanneer en wat je moet plaatsen, content genoeg

Meer sales

Weet je precies hoe je jouw volgers om kunt toveren tot betalende klanten

Zichtbaarheid

Weet je hoe je meer bereik krijgt zodat je bedrijf zichtbaar is en de opdrachten sneller naar je toe komen

Alle ins&outs

Weet je alles over Instagram & adverteren in combinatie met e-mail marketing

Kennis

Je leven lang toegang tot de cursus, ook als deze wordt vernieuwd

Hoe maak je een killer social media strategie zodat je jouw ideale klanten gaat aantrekken? We gaan jouw missie weer opnieuw formuleren, kijken welke kanalen je het beste kunt gebruiken en een contentstrategie maken.

Hoe werkt het algoritme? Hoe maak je een story? Hoe kun je goede teksten schrijven. Je krijgt door de cursus heen verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren om zo jouw skills te verbeteren. Je krijgt uitleg van verschillende experts.

Leuk zo’n strategie, maar uiteindelijk wil je geld verdienen. Daarom gaan we een volledige sales funnel maken en leg ik je uit hoe jouw doelgroep denkt zodat je deze kunt overtuigen om jouw product te kopen.

WAT KRIJG JE?

WAT ANDEREN ZEGGEN

"k heb coaching gevolgd bij Debra van Dsocials en zij heeft mij echt super goed geholpen om inzicht te krijgen in mijn social media kanalen. Ze geeft je alle tips die ze kent, houdt niets achter en is recht voor zijn raap ("Zoals je nu hier voor mij zit zag ik je niet op jouw social media Floor, daar valt dus nog winst te behalen!"). Heel prettig en professioneel, ik zou Dsocials aan iedereen aanbevelen!"
Floor Mommers
Fotografie
"Ik vind de Boost The Socials training zo leuk en alles leg je zo duidelijk uit. Het is dat ik het een beetje druk heb met opdrachten, anders was ik al verder geweest. Ik ben heel enthousiast! Thanx!
Iris
Irisworks4you
"Debra onderscheid zich door haar nuchtere, spontane aanpak met gevoel voor humor! Om mijn social media strategie aan te scherpen heb ik haar hulp ingeroepen. Ze heeft mij alles over het platform én adverteren uitgelegd op een fijne manier. Na het traject kun je altijd nog met vragen bij haar terecht, aanrader!"
Wingerien
Wingerien.com

COACHING

Je kunt kiezen om mijn expertise in te zetten. Ik ga dan gedurende drie online sessies meedenken en kijken. Waar kijken we dan naar? Jouw hele bedrijfsstrategie, online marketing strategie en meer. Ik help jou met de juiste social advertenties, mailsysteem strategie en meer. Je hebt 6 maanden lang feedback via de mail.

INHOUD

Cursus Inhoud

Uitklappen
Start
Module 1
Module 2
Module 3
Les inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Les inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Instagram Reels
Module 4
Les inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Module 5
Module 6
Module 7
Extra module
Les inhoud
0% Voltooid 0/2 Stappen

Investering

ZONDER BEGELEIDING

€870

€438

excl BTW

Investering

MET BEGELEIDING

€1570

€1180

excl BTW

Hoi, ik ben Debra!

EXTRA VIP BEGELEIDING

Schaal jouw business op

Verkoop je een online dienst? Of is dit je droom? Speciaal voor ondernemers die moeiteloos meer willen verkopen en hierdoor meer tijd over hebben voor andere dingen in hun bedrijf heb ik een speciaal pakket. Ik ga je begeleiden om jouw passieve inkomen te laten stijgen. Dus ben je coach of verkoop je een dienst en wil je meer dan 6000 euro per maand gaan verdienen? Dan help ik jou graag intensief!

VEELGESTELDE VRAGEN

Ondernemer Ben je een ondernemer en ben je super goed in je vak, maar merk dat je wel wat meer klanten en bekendheid via kunt gebruiken? Upgrade jouw skills met social selling & Instagram.

Loondienst Wil je voor jezelf beginnen, maar heb je de stap nog niet helemaal gezet? Deze training helpt jou om gelijk goed te starten zodat je klanten binnen gaat halen en veel stappen over kunt slaan. Of werk je in de marketing en wil je jouw kennis vergroten? Dan kun je deze training ook doen onder het mom van opleidingen. 

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Indien je een pakket met begeleiding hebt gekozen neem ik contact met je op om de sessies in te plannen. 

Bij de termijnen betaling betaal je het eerste gedeelte nu via internetbankieren en de volgende delen? Elke maand op de datum van de eerste aankoop krijg je een factuur. 

Kom je uit België? Stuur me dan een mail voor een factuur zonder BTW.

Je hebt minimaal 5 weken nodig om alles modules goed te doorlopen en te verwerken als je elke week minimaal 1-2 uur bezig bent. Je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt want je hebt levenslang toegang.

Wil je met een kleinere investering beginnen? Dan kun je starten met de Instagram 10 daagse training of de Social Grow. De Instagram 10 daagse is de basis cursus voor iedereen die meer wilt leren over Instagram Marketing. Social Grow gaat over Instagram strategie.

Gratis kennismakings gesprek aanvragen

Je krijgt als eerste te horen wanneer er weer plek is voor deze cursus met begeleiding. We plannen een kennismakingscall in om te bespreken waar je graag hulp bij nodig hebt. Je krijgt eerst wat vragen toegestuurd om te kijken of je in aanmerking komt.

Hoi, ik ben Debra!

WIE BEN IK?

Ik help ondernemers op een authentieke manier om hun bedrijf online te laten groeien zodat zij de perfecte klanten aantrekken. Daarnaast leer ik ondernemers op een laagdrempelige manier hoe social marketing werkt zodat ik samen met de ondernemer een strategie kan ontwikkelen die werkt.