fbpx

Boost the socials training

Wil je zelfstandig en op jouw tempo een volledige social media strategie opstellen? Zodat je jouw social media kan rocken, meer omzet gaat maken en precies weet hoe je jouw ideale klant aantrekt? 

– Wil je meer verdieping gericht op jouw bedrijf als het gaat om social media marketing? 
– Heb je al genoeg zelf gedaan, maar blijven de klanten uit? 
– Plaats je al elke dag content, maar komen er nog steeds te weinig reacties op? 
– Wil je echt meer zichtbaarheid online? 
– Niet meer afhankelijk zijn van klanten die je via via krijgt? 
– Online meer verdienen? 
– Weten hoe je volgers om kunt zetten naar betalende klanten?
– Alle ins&outs als het gaat om Instagram, Sales & online groeien

#LET’S GO

FloorMommersfotografie

‘Ik heb een 1-op-1 coaching gevolgd bij Debra van Dsocials en zij heeft mij echt super goed geholpen om inzicht te krijgen in mijn social media kanalen. Ze geeft je alle tips die ze kent, houdt niets achter en is recht voor zijn raap. Heel prettig en professioneel, ik zou Dsocials aan iedereen aanbevelen!’

Gommans&Steitner

‘Ze neemt ruim de tijd voor je en komt met diverse tools die makkelijk uitvoerbaar zijn, om zo tot je doel te komen. Overigens is haar instagram account ook een aanrader om te volgen, daar komen regelmatig bruikbare tips voorbij.’

Tijd voor verandering

Je bent een ondernemer en hebt een passie voor je beroep. Je bent lekker druk want naast je core business horen er ook nog allemaal andere dingen bij; blogs schrijven, e-mails maken, administratie en oja Instagram. Je weet dat er genoeg uit te halen valt, maar je hebt er ten eerste te weinig tijd voor omdat je geen strategie hebt en heel eerlijk: je doet maar wat. Herkenbaar!

Ik heb nog zoveel te doen...

Ik begon zes jaar geleden met Instagram zonder strategie. Ik gaf al mijn passie en energie. Elke dag weer, maar zonder strategie omdat die behoefte er nog niet was. Toen ik begon met een social strategie kon ik na 6 maanden volledig leven van mijn bedrijf. Zonder elke dag 3 uur aan Instagram te besteden. Met de juiste strategie en trucjes kun je effectief jouw bedrijf laten groeien, ook als je slaapt.

Want Instagram moet geen last zijn, maar iets waar je plezier uit haalt. Niet alleen klanten, maar waardevolle connecties voor in de toekomst.

Ik wil sneller groeien

Deze cursus is speciaal gemaakt voor de vrouwelijke ondernemer die de volgende stap wilt nemen, sneller wilt groeien en meer rust wilt vinden in de online wereld die af en toe onduidelijk kan zijn. Zo krijg je weer veel meer plezier in je werk en mag je nog meer mensen helpen. Want jouw bedrijf mag gezien worden! Je bent niet voor niets voor jezelf begonnen; je hebt een missie!

aan het einde van de cursus weet je:

Social strategie

Een duidelijke social strategie en weet je precies hoe je deze praktisch kunt inzetten

Rust

Geen stress meer om wanneer en wat je moet plaatsen, content genoeg

Meer sales

Weet je precies hoe je jouw volgers om kunt toveren tot betalende klanten

Zichtbaarheid

Weet je hoe je meer bereik krijgt zodat je bedrijf zichtbaar is en de opdrachten sneller naar je toe komen

Alle ins&outs

Weet je alles over Instagram & adverteren in combinatie met e-mail marketing

Kennis

Je leven lang toegang tot de cursus, ook als deze wordt vernieuwd

Hoe maak je een killer social media strategie zodat je jouw ideale klanten gaat aantrekken? We gaan jouw missie weer opnieuw formuleren, kijken welke kanalen je het beste kunt gebruiken en een contentstrategie maken.

Hoe werkt het algoritme? Hoe maak je een story? Hoe kun je goede teksten schrijven. Je krijgt door de cursus heen verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren om zo jouw skills te verbeteren. Je krijgt uitleg van verschillende experts.

Leuk zo’n strategie, maar uiteindelijk wil je geld verdienen. Daarom gaan we een volledige sales funnel maken en leg ik je uit hoe jouw doelgroep denkt zodat je deze kunt overtuigen om jouw product te kopen.

wat krijg je

 • Persoonlijke begeleiding 
 • 7 basis modules en extra’s 
 • Praktische videolessen
 • Downloads
 • Tips van andere experts
 • Professionele leeromgeving
 • Levenslang toegang
Video afspelen

Deze training is niet voor jou: 

– Als je geen werk wilt verrichten, dan kun je het beste op zoek gaan naar iemand die jouw Instagram beheer kan doen. Dit raad ik je niet aan omdat dit uiteindelijk meer geld kost en het nooit helemaal is wat je wilt.
– Als je binnen 1 dag bakken met geld wilt verdienen. Instagram en social media is net zoals een marathon. Geduld en keep going!
– Als je geen aanpassingen durft te maken.

Wat anderen zeggen:

Annemarije - Oh Zo Mooi.

“Debra van Dsocials is heerlijk down to earth, geen poespas maar gelijk de informatie die je wilt hebben. Ik heb de Instagram marketing training en een 1-op-1 strategiesessie bij haar gevolgd.Door die combinatie krijg je de kennis en haar persoonlijke mening! Debra legt alles duidelijk en begrijpbaar uit, ze reageert snel op vragen, kortom een aanrader!”

Jennifer - Revelinch

‘Nooit gedacht dat ik zo gelukkig ging worden van je tips! Ik zie met iedere stap dat het werkt! Ergens geeft het me ook rust qua ondernemen omdat ik weet dat het goed komt, ik het op mijn tempo mag doen en alleen tips krijg die specifiek bij mij passen!’

Annemijn - Forbici

Vanaf het eerste contact voelde het goed! Debra denkt met je mee, is ontzettend behulpzaam en altijd beschikbaar voor contact. Ze heeft verstand van zaken en is professioneel, maar is daarnaast ook nuchter en transparant. Een hele prettige combinatie. Ik zou iedereen Dsocials aanraden!

Wingerien - Wingerien.com

“Debra onderscheid zich door haar nuchtere, spontane aanpak met gevoel voor humor! Om mijn  social media strategie aan te scherpen heb ik haar hulp ingeroepen. Ze heeft mij alles over het platform én adverteren uitgelegd op een fijne manier. Na het traject kun je altijd nog met vragen bij haar terecht, aanrader!”

module inhoud

Module Content

Uitklappen
Start
Module 1
Module 2
Module 3
Hoofdstuk inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps
Hoofdstuk inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps
Module 4
Hoofdstuk inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps
Module 5
Hoofdstuk inhoud
0% Voltooid 0/3 Steps
Module 6
Hoofdstuk inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps
Module 7
Extra module
Hoofdstuk inhoud
0% Voltooid 0/2 Steps

Probeer module 1 helemaal gratis!

Extra:

 • 2 Gratis modules t.w.v. 150,-
 • Mijn persoonlijke groeistrategie t.w.v. 150,-
 • Mijn sales methodes t.w.v. 125,-

investering

Je hebt levenslang toegang tot de cursus, ook als deze wordt aangepast! 

EXCL BTW- deze wordt automatisch berekend bij het product

zonder begeleiding

met begeleiding

Zonder begeleiding

excl btw438.00 /
 • 7 basis modules
 • Extra module adverteren
 • Totale waarde van 870 euro
 • Gratis toegang tot de 10daagse basis training

VIP

excl btw1180 /
 • 7 basis modules
 • Extra module adverteren
 • Livedagdeel + 2 belafspraken
 • Totale waarde van 1570 euro
 • Gratis toegang tot de 10daagse basis training

 

 

 

 

Door de juiste strategie groeide ik binnen een half jaar uit tot een succesvol bedrijf met een actief Instagramaccount. 

veelgestelde vragen

voor wie?

Ondernemer Ben je een ondernemer en ben je super goed in je vak, maar merk dat je wel wat meer klanten en bekendheid via kunt gebruiken? Upgrade jouw skills met social selling & Instagram. 
Loondienst Wil je voor jezelf beginnen, maar heb je de stap nog niet helemaal gezet? Deze training helpt jou om gelijk goed te starten zodat je klanten binnen gaat halen en veel stappen over kunt slaan. Of werk je in de marketing en wil je jouw kennis vergroten? Dan kun je deze training ook doen onder het mom van opleidingen. 

hoe werkt het?

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Indien je een pakket met begeleiding hebt gekozen neem ik contact met je op om de sessies in te plannen. Heb je de cursus zonder begeleiding? Dan heb je direct toegang tot module 1 en 2. Na 1 week krijg je toegang tot module 3 en een week later tot module 4 etc. 

betaling

Heb je gekozen voor 1 keer betalen? Dan heb je een kleine korting. Als je twee keer betaalt dan werkt het als volgt: Je betaalt altijd het eerste deel via internetbankieren. Daarna krijg je na 4 weken een factuur met het tweede deel.

 

Kom je uit België? Stuur me dan een mail voor een factuur zonder BTW. 

hoelang doe ik erover?

Je hebt minimaal 5 weken nodig om alles modules goed te doorlopen en te verwerken als je elke week minimaal 1-2 uur bezig bent. Je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt want je hebt levenslang toegang. 

It has never been easier to create pages and websites on WordPress

Wie geeft deze cursus?

Je wilt natuurlijk wel graag weten wie deze cursus geeft. Best belangrijk toch 😉 

Over Debra

Afgestudeerd als journalist en daarna juist een vak gekozen wat daar precies tegenover staat: marketing. Toch vertaal ik het ”echte” wel door in social media. Daar laat ik wél mijn ware ik zien door middel van storytelling. Want marketing is niet alleen je product laten zien, nee wie zit er achter het merk? Tegenwoordig willen we zaken doen met mensen en niet met bedrijven. Mensen beschrijven mij als nuchter, down to earth, ambitieus en een harde werker. Geen poespas bij mij! De liefde voor Instagram is begonnen met een persoonlijk account @debshealthylife, wat nu @debravanderheide heet. Ik was een fanatiek sporter nadat ik 15 kilo was afgevallen. Door Instagram werd ik gemotiveerd om door te gaan met mijn gezonde levensstijl, ook al was dat met vallen en opstaan. Het platform hielp mij omdat ik in contact kwam met andere gelijkgestemden. Het account groeide naar 10.000 volgers!