fbpx
https://www.instagram.com/photosbysaar/

Herken je dit?

– Je wilt jouw cursus/training uitverkopen.
– Je wilt dat klanten naar JOU toekomen in plaats van andersom.
– Je wilt passief inkomen zodat je focus hebt op je ideale klant.

– Je wilt meer vrijheid in je onderneming.

Je wilt tijd besteden aan de dingen waar JIJ goed in bent en de passie vasthouden waardoor jij bent begonnen. Dat gaan we doen!

Kan je hierop Ja antwoorden?

Video afspelen

Ik wil sneller groeien

Deze cursus is speciaal gemaakt voor de vrouwelijke ondernemer die de volgende stap wilt nemen, sneller wilt groeien en meer rust wilt vinden in de online wereld die af en toe onduidelijk kan zijn. Zo krijg je weer veel meer plezier in je werk en mag je nog meer mensen helpen. Want jouw bedrijf mag gezien worden! Je bent niet voor niets voor jezelf begonnen; je hebt een missie!

ZONDER BULLSHIT

Je bent een ondernemer en hebt een passie voor je beroep. Je bent lekker druk want naast je core business horen er ook nog allemaal andere dingen bij; blogs schrijven, e-mails maken, administratie en oja Instagram. Je weet dat er genoeg uit te halen valt, maar je hebt er ten eerste te weinig tijd voor omdat je geen strategie hebt en heel eerlijk: je doet maar wat. Herkenbaar!

Ik begon zes jaar geleden met Instagram zonder strategie. Ik gaf al mijn passie en energie. Elke dag weer, maar zonder strategie omdat die behoefte er nog niet was. Toen ik begon met een social strategie kon ik na 6 maanden volledig leven van mijn bedrijf. Zonder elke dag 3 uur aan Instagram te besteden. Met de juiste strategie en trucjes kun je effectief jouw bedrijf laten groeien, ook als je slaapt.

Want Instagram moet geen last zijn, maar iets waar je plezier uit haalt. Niet alleen klanten, maar waardevolle connecties voor in de toekomst.

https://www.instagram.com/photosbysaar/

HOE ZOU HET ZIJN ALS..

Social strategie

Je precies weet hoe je Instagram en andere tools kunt inzetten voor jouw bedrijf?

Rust

Je geen stress meer hebt om wanneer en wat je moet plaatsen, content genoeg. Je krijgt begeleiding van mij en ik heb al 7 jaar ervaring met online marketing en zichtbaarheid.

Meer sales

Je precies weet hoe je jouw volgers om kunt toveren tot betalende klanten. Niet meer kijken naar andere ondernemers, maar die flow zelf voelen.

Zichtbaarheid

Je weet hoe je meer bereik krijgt zodat je bedrijf zichtbaar is en de opdrachten sneller naar je toe komen

Meer vrijheid

Je meer vrijheid hebt omdat je passief inkomen hebt en zo meer kunt genieten van je leven

Kennis

Al deze kennis hebt en nog jaren kunt toepassen om je bedrijf te laten groeien

Wat nou als ik jou alles vertel waardoor je veel meer verkoopt aan je ideale klanten

Waardoor je met jouw dienst of product online flink kunt groeien. En hierdoor meer kan investeren, waardoor je opnieuw groeit! 

Je veel meer dingen kunt doen die je leuk vindt. 

Je niet alleen een beter bedrijf hebt, maar ook een leuker leven. 

Wacht niet met investeren tot je meer klanten hebt… Investeer zodat je meer klanten krijgt. 

WAT KRIJG JE?

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Ik heb coaching gevolgd bij Debra van Dsocials en zij heeft mij echt super goed geholpen om inzicht te krijgen in mijn social media kanalen. Ze geeft je alle tips die ze kent, houdt niets achter en is recht voor zijn raap ("Zoals je nu hier voor mij zit zag ik je niet op jouw social media Floor, daar valt dus nog winst te behalen!"). Heel prettig en professioneel, ik zou Dsocials aan iedereen aanbevelen!"
Floor Mommers
Fotografie
"Ik vind de Boost The Socials training zo leuk en alles leg je zo duidelijk uit. Het is dat ik het een beetje druk heb met opdrachten, anders was ik al verder geweest. Ik ben heel enthousiast! Thanx!
Iris
Irisworks4you
"Debra onderscheid zich door haar nuchtere, spontane aanpak met gevoel voor humor! Om mijn social media strategie aan te scherpen heb ik haar hulp ingeroepen. Ze heeft mij alles over het platform én adverteren uitgelegd op een fijne manier. Na het traject kun je altijd nog met vragen bij haar terecht, aanrader!"
Wingerien
Wingerien.com
''Debra heeft me onwijs goed geholpen met de marketing in mijn bedrijf. Op social media, maar ook via advertenties en een funnel. Daardoor haalde ik bij mijn eerste lancering meteen mijn doel! Ze denkt écht met je mee en kijkt wat werkt voor jouw bedrijf. Ze was tussen onze calls door ook bereikbaar als ik even vastliep, zodat ik snel door kon. Heel fijn. Naast dat Debra superveel waarde geeft in haar begeleiding, was het ook echt leuk en gezellig om met haar samen te werken! Ik kan de begeleiding en cursussen van Debra 100 procent aanraden. Zonder haar had mijn bedrijf er niet zo gestaan als nu!''
Lotte Kuipers
lottekuipers.nl

COACHING

IK LEER JE ALLE GEHEIMEN! NA DEZE BEGELEIDING HEB JIJ ALLE TOOLS OM JOUW BEDRIJF TE LATEN GROEIEN VOOR MEER KLANTEN EN OMZET.

Dit is voor iedereen die wilt groeien op Instagram. Ik heb mijn eigen strategie waardoor ik meerdere stromen inkomen heb, continu. Ben jij vol passie en klaar om verandering door te voeren? Dan coach ik jou graag zodat je DE expert in jouw vakgebied bent.

INHOUD

Start

Module 1

Module 2

Module 3

Instagram Reels

Module 4

Module 5

Module 6

Module 7

Extra module

Optie 1

Extra VIP begeleiding voor de ondernemer die online diensten verkoopt.

Optie 2

Boost The Socials cursus zonder begeleiding

https://www.instagram.com/byellenhansen/

Hoi, ik ben Debra!

1. EXTRA VIP BEGELEIDING

Schaal jouw business op

Verkoop je een online dienst of wil je jouw cursus uitverkopen? Of is dit je droom? Speciaal voor ondernemers die moeiteloos meer willen verkopen en hierdoor meer tijd over hebben voor andere dingen in hun bedrijf heb ik een speciaal pakket. Ik ga je begeleiden om jouw passieve inkomen te laten stijgen. Dan help ik jou graag intensief met het opzetten van jouw funnel en strategie.
8 +
plek vrij voor mei

Investering

2. ZONDER BEGELEIDING

€870

€438

excl BTW

VEELGESTELDE VRAGEN

Ondernemer Ben je een ondernemer en ben je super goed in je vak, maar merk dat je wel wat meer klanten en bekendheid via kunt gebruiken? Upgrade jouw skills met social selling & Instagram.

Loondienst Wil je voor jezelf beginnen, maar heb je de stap nog niet helemaal gezet? Deze training helpt jou om gelijk goed te starten zodat je klanten binnen gaat halen en veel stappen over kunt slaan. Of werk je in de marketing en wil je jouw kennis vergroten? Dan kun je deze training ook doen onder het mom van opleidingen. 

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Indien je een pakket met begeleiding hebt gekozen neem ik contact met je op om de sessies in te plannen. 

Bij de termijnen betaling betaal je het eerste gedeelte nu via internetbankieren en de volgende delen? Elke maand op de datum van de eerste aankoop krijg je een factuur. 

Kom je uit België? Stuur me dan een mail voor een factuur zonder BTW.

Heb je de Instagram Reels, 10 daagse of social grow al gedaan? Dan krijg je dit bedrag terug als je Boost The Socials start. 

Je hebt minimaal 5 weken nodig om alles modules goed te doorlopen en te verwerken als je elke week minimaal 1-2 uur bezig bent. Je kunt er zo lang over doen. Je hebt 2 jaar toegang.