fbpx
Debra van dsocials.nl

Herken je dit?

– Je houdt van je werk en wilt graag groeien.
– Je ziet andere ondernemers groeien op Instagram en wilt hier ook graag in mee gaan. 
– Leuk hoor al die informatie over social media marketing, maar hoe kan ik die toepassen zodat je beter verkoopt.

– Zie je door de bomen het bos niet meer?
 – Wil je graag echte stappen maken om meer klanten via social media te krijgen?

Je wilt tijd besteden aan de dingen waar JIJ goed in bent en de passie vasthouden waardoor jij bent begonnen. Dat gaan we doen!

Kan je hierop Ja antwoorden?

Video afspelen

Ik wil sneller groeien

Deze cursus is speciaal gemaakt voor de vrouwelijke ondernemer die de volgende stap wilt nemen, sneller wilt groeien en meer rust wilt vinden in de online wereld die af en toe onduidelijk kan zijn. Zo krijg je weer veel meer plezier in je werk en mag je nog meer mensen helpen. Want jouw bedrijf mag gezien worden! Je bent niet voor niets voor jezelf begonnen; je hebt een missie!

TIJD VOOR MEER SALES & GROEI

Je bent een ondernemer en hebt een passie voor je beroep. Je bent lekker druk want naast je core business horen er ook nog allemaal andere dingen bij; blogs schrijven, e-mails maken, administratie en oja Instagram. Je weet dat er genoeg uit te halen valt, maar je hebt er ten eerste te weinig tijd voor omdat je geen strategie hebt en heel eerlijk: je doet maar wat. Herkenbaar!

Ik begon zes jaar geleden met Instagram zonder strategie. Ik gaf al mijn passie en energie. Elke dag weer, maar zonder strategie omdat die behoefte er nog niet was. Toen ik begon met een social strategie kon ik na 6 maanden volledig leven van mijn bedrijf. Zonder elke dag 3 uur aan Instagram te besteden. Met de juiste strategie en trucjes kun je effectief jouw bedrijf laten groeien, ook als je slaapt.

Want Instagram moet geen last zijn, maar iets waar je plezier uit haalt. Niet alleen klanten, maar waardevolle connecties voor in de toekomst.

HOE ZOU HET ZIJN ALS..

Social strategie

Je precies weet hoe je Instagram en andere tools kunt inzetten voor jouw bedrijf?

Rust

Je geen stress meer hebt om wanneer en wat je moet plaatsen, content genoeg. Je krijgt begeleiding van mij en ik heb al 7 jaar ervaring met online marketing en zichtbaarheid.

Meer sales

Je precies weet hoe je jouw volgers om kunt toveren tot betalende klanten. Niet meer kijken naar andere ondernemers, maar die flow zelf voelen.

Zichtbaarheid

Je weet hoe je meer bereik krijgt zodat je bedrijf zichtbaar is en de opdrachten sneller naar je toe komen

Meer vrijheid

Je meer vrijheid hebt omdat je passief inkomen hebt en zo meer kunt genieten van je leven

Kennis

Al deze kennis hebt en nog jaren kunt toepassen om je bedrijf te laten groeien

Wat nou als ik jou alles vertel waardoor je veel meer verkoopt aan je ideale klanten

Waardoor je met jouw dienst of product online flink kunt groeien. En hierdoor meer kan investeren, waardoor je opnieuw groeit! 

Je veel meer dingen kunt doen die je leuk vindt. 

Je niet alleen een beter bedrijf hebt, maar ook een leuker leven. 

Wacht niet met investeren tot je meer klanten hebt… Investeer zodat je meer klanten krijgt. 

WAT KRIJG JE?

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Ik heb coaching gevolgd bij Debra van Dsocials en zij heeft mij echt super goed geholpen om inzicht te krijgen in mijn social media kanalen. Ze geeft je alle tips die ze kent, houdt niets achter en is recht voor zijn raap ("Zoals je nu hier voor mij zit zag ik je niet op jouw social media Floor, daar valt dus nog winst te behalen!"). Heel prettig en professioneel, ik zou Dsocials aan iedereen aanbevelen!"
Floor Mommers
Fotografie
"Ik vind de Boost The Socials training zo leuk en alles leg je zo duidelijk uit. Het is dat ik het een beetje druk heb met opdrachten, anders was ik al verder geweest. Ik ben heel enthousiast! Thanx!
Iris
Irisworks4you
"Debra onderscheid zich door haar nuchtere, spontane aanpak met gevoel voor humor! Om mijn social media strategie aan te scherpen heb ik haar hulp ingeroepen. Ze heeft mij alles over het platform én adverteren uitgelegd op een fijne manier. Na het traject kun je altijd nog met vragen bij haar terecht, aanrader!"
Wingerien
Wingerien.com

COACHING

Je kunt kiezen om mijn expertise in te zetten. Ik ga dan gedurende drie of 12 online sessies meedenken en kijken. Waar kijken we dan naar? Jouw hele bedrijfsstrategie, online marketing strategie en meer. Ik help jou met de juiste social advertenties, mailsysteem strategie en meer. Je hebt 6 maanden lang feedback via de mail of zelfs 5 maanden via Whatsapp. 

 

Dit is voor iedereen die wilt groeien op Instagram. Ik heb mijn eigen strategie waardoor ik meerdere stromen inkomen heb, continu. Ben jij vol passie en klaar om verandering door te voeren? Dan coach ik jou graag zodat je DE expert in jouw vakgebied bent.

INHOUD

Cursus Inhoud

Uitklappen
Start
Module 1
Module 2
Module 3
Les inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Les inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Instagram Reels
Module 4
Les inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Module 5
Module 6
Module 7
Extra module
Les inhoud
0% Voltooid 0/2 Stappen

Optie 1

Extra VIP begeleiding voor de ondernemer die online diensten verkoopt.

Optie 2

Boost The Socials cursus zonder begeleiding

Optie 3

Boost The Socials cursus met 3 begeleiding calls voor iedere ondernemer

Hoi, ik ben Debra!

1. EXTRA VIP BEGELEIDING

Schaal jouw business op

Verkoop je een online dienst? Of is dit je droom? Speciaal voor ondernemers die moeiteloos meer willen verkopen en hierdoor meer tijd over hebben voor andere dingen in hun bedrijf heb ik een speciaal pakket. Ik ga je begeleiden om jouw passieve inkomen te laten stijgen. Dus ben je coach of verkoop je een dienst en wil je meer dan 6000 euro per maand gaan verdienen? Dan help ik jou graag intensief!

4 PLAATSEN VRIJ FEBRUARI

Investering

2. ZONDER BEGELEIDING

€870

€438

excl BTW

Investering

3. MET BEGELEIDING

€1570

€1180

excl BTW

FEB 8 PLAATSEN VRIJ

VEELGESTELDE VRAGEN

Ondernemer Ben je een ondernemer en ben je super goed in je vak, maar merk dat je wel wat meer klanten en bekendheid via kunt gebruiken? Upgrade jouw skills met social selling & Instagram.

Loondienst Wil je voor jezelf beginnen, maar heb je de stap nog niet helemaal gezet? Deze training helpt jou om gelijk goed te starten zodat je klanten binnen gaat halen en veel stappen over kunt slaan. Of werk je in de marketing en wil je jouw kennis vergroten? Dan kun je deze training ook doen onder het mom van opleidingen. 

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Indien je een pakket met begeleiding hebt gekozen neem ik contact met je op om de sessies in te plannen. 

Bij de termijnen betaling betaal je het eerste gedeelte nu via internetbankieren en de volgende delen? Elke maand op de datum van de eerste aankoop krijg je een factuur. 

Kom je uit België? Stuur me dan een mail voor een factuur zonder BTW.

Heb je de Instagram Reels, 10 daagse of social grow al gedaan? Dan krijg je dit bedrag terug als je Boost The Socials start. 

Je hebt minimaal 5 weken nodig om alles modules goed te doorlopen en te verwerken als je elke week minimaal 1-2 uur bezig bent. Je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt want je hebt levenslang toegang.

Wil je met een kleinere investering beginnen? Dan kun je starten met de Instagram 10 daagse training of de Social Grow. De Instagram 10 daagse is de basis cursus voor iedereen die meer wilt leren over Instagram Marketing. Social Grow gaat over Instagram strategie.

Hoi, ik ben Debra!

WIE BEN IK?

Ik help ondernemers op een authentieke manier om hun bedrijf online te laten groeien zodat zij de perfecte klanten aantrekken. Daarnaast leer ik ondernemers op een laagdrempelige manier hoe social marketing werkt zodat ik samen met de ondernemer een strategie kan ontwikkelen die werkt. Ik heb een strategie geleerd die ik JOU ga leren waardoor je ook succesvol een bedrijf kunt runnen.