fbpx

Wil je dit?

– Verkopen in jouw stories zonder dat het awkward voelt?


– Volgers nu eens omzetten naar klanten?


– Online trainingen uitverkopen en klanten die naar jou komen?

Na 7 jaar ervaring in social media & marketing verkoop ik elke lancering minimaal 250 tickets per cursus. Inmiddels heb ik al ruim 8000 cursisten mogen helpen. Jij kan dat ook!

Deze training gaat dieper

In de Insta Sales Master ga je niet meer aan de slag met hashtags, jouw biografie verbeteren of andere technische dingen.

Je bent al een tijdje actief op Instagram en het gaat best goed, maar je wilt nu de volgende stap maken zodat je ook echt goed gaat verkopen. Je wilt stories maken alsof het jouw tweede natuur is en bent op zoek naar sales methodes zonder over te komen als iemand die pusht. Je wilt eigenlijk dat klanten naar jou komen in plaats van andersom. Je snapt hoe Instagram werkt, je hebt een website en verkoopt online. Dit mag alleen flink verhoogd worden.

Wat ga je leren?

Ik wil sneller groeien

Na 7 jaar Instagram ervaring en marketing kennis heb ik 3 jaar geleden Dsocials opgericht. Na 6 maanden kon ik hier volledig van leven en kwamen 80% van mijn sales uit Instagram. Instagram is mijn tweede natuur geworden en ik hoef nooit op zoek naar klanten. 

 

Ik help je heel graag om alles wat ik weet aan jou te leren. Ik houd niets achter! Ik leer jou al mijn methodes, mijn strategie en mijn kennis. Geen bullshit. 

 

Ik ga je geen beloftes doen over omzet, want dit is voor elke ondernemer anders. Ik geloof niet in die heilige 10.000 per maand. Ik geloof in doelen die bij JOU passen en waar jij gelukkig van gaat worden. Dit is per persoon anders!

De expert

Je kunt jouw brand story perfect omvormen naar content waardoor volgers terug blijven komen naar jouw account.

Instagram Sales

Je leert alle sales methodes om via Instagram jouw trainingen te verkopen.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Wel voor ondernemers die:

Niet voor ondernemers die:

Je krijgt les van 5 experts. Na deze cursus ben jij DE experts in jouw branche. Je verkoopt jouw trainingen via Instagram met gemak door de sales methodes en formats die je van mij krijgt.

INHOUD

Module 1

Module 2

Module 3

Module 4

Module 5

0 +
uur video

Investering

Van €500

voor €199

excl BTW

0 +
cursisten

VEELGESTELDE VRAGEN

Er zijn 5 online modules. Je bent ongeveer 4 uur bezig met het bekijken van de video’s. Bij elke modules zitten opdrachten. Deze staan ook in het werkboek. Je kunt alles op je eigen tempo doen. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent.

Na aanschaf van jouw ticket krijg je een mailtje met daarin jouw inloggegevens. Je kunt nu naar www.trainingen.dsocials.nl gaan en inloggen. Je ziet nu de training staan. Je hebt 3 maanden toegang na aanschaf.

3 maanden. Waarom? Omdat als je binnen 3 maanden de tijd niet kunt vinden, dan ga je dat binnen 1 of 2 jaar ook niet doen. Je kunt het werkboek downloaden en altijd bewaren. Wil je langer toegang? Dat kan. De prijs is 10 euro per maand voor verlenging. 

Dat kan. De focus ligt op online diensten/trainingen, maar ik haal ook zeker producten aan en noem hier voorbeelden van in de video’s.

Helaas is deze training alleen voor ondernemers die online diensten/producten verkopen.

Je kunt in de besloten Facebookgroep altijd vragen stellen. Hier geef ik antwoord op. Je kunt hier ook samen sparren met andere deelnemers.