fbpx

Instagram 10 daagse

€70,97 excl BTW

JE KUNT INSTROMEN TOT:

  • 00dag
  • 00uren
  • 00minuten
  • 00seconden

WAT GA JE BEREIKEN?

niet goed = geld terug

INHOUD VAN DE CURSUS

Basis

Welke hashtags moet je gebruiken, hoe maak je een overzichtelijk Instagramaccount.

Zichtbaarheid

Hoe kan je beter zichtbaar worden door stories en strategieën.

Algoritme

Hoe werkt het algoritme en hoe kan jij hier jouw voordeel uithalen

Ins & outs

Kom alles te weten over Instagram

Sales & adverteren

Basis principes van sales en online adverteren

Content

Hoe schrijf je betere content

VEELGESTELDE VRAGEN

Je krijgt direct toegang na aankoop. Check je mail voor het account. Je kunt alles op jouw tempo bekijken en je hebt toegang tot 8 januari 2021. 

Je hebt alleen een Instagramaccount nodig! Je krijgt na het bestellen van jouw ticket een mailtje van mij. Hierin krijg je het geheime account en kun jij je aanmelden op het account. Dit doe je door een volgverzoek in te dienen. Ik check jouw betaling en je krijgt meteen toegang. 

Alle content is al te vinden op het account in de vorm van foto’s en video’s. Je begint helemaal onderaan bij de allereerste foto.

 

Deze kun je aan het einde van de cursus downloaden.

Je kunt hem in 10 werkdagen afronden, maar je kunt het op eigen tempo doen. 

Jazeker. Stuur mij een DM via Instagram of via de Facebookgroep.

Jouw investering

€70, 97

excl BTW

niet goed = geld terug
niets geleerd = geld terug

Deze training is voor

Vrouwelijke ondernemers die meer wil leren van Instagram. Wil je weten welke content je moet plaatsen, welke hashtags je moet gebruiken en wil je meer leren over stories? Dan is deze cursus voor jou.

Deze training is Niet voor

Als je geen idee hebt hoe Instagram werkt, wat het is en hoe je een post moet plaatsen. Enige kennis is vereist. Maar ook niet voor mensen die al alle technische kennis over Instagram hebben, maar op zoek zijn naar een strategische cursus. Dan is Social Grow wat voor jou!

Samengevat

REVIEWS

'Je hebt echt een hele goede cursus gemaakt met ook alle facetten van marketing erin. Heel rijk opgebouwd. Ik was blij verrast toen ik hem deed. Het niveau is hoog en je legt goed uit. Chapeau. '
Christel Marketing
'Wauw sinds ik met videos ben begonnen in stories heb ik echt in 1 week veel meer volgers en eindelijk interactie. Ik had nooit gedacht dat dat zo belangrijk is. Hier had ik veel eerder aan moeten beginnen. En ik had voorheen vaak maar 20 profielbezoeken per dag en nu staat hij al op 77! Door jouw Instagram 10 daagse training!'
Lauroras Huidverbetering
'De 10-daagse gevolgd bij Debra; zeker een aanrader! Ga haar ook zeker volgen op Instagram, want alleen dat is al mega leerzaam! Ga zo door Debra!'
Eva Bours

DEZE TRAINING IS NIET VOOR JOU

Dit is voor iedereen die wilt groeien op Instagram. Van kapper tot trouwfotograaf. Jij leert hoe je Instagram het beste voor jouw bedrijf kunt inzetten.

Hoi, ik ben Debra!

WIE BEN IK?

Ik help ondernemers op een authentieke manier om hun bedrijf online te laten groeien zodat zij de perfecte klanten aantrekken. Daarnaast leer ik ondernemers op een laagdrempelige manier hoe social marketing werkt zodat ik samen met de ondernemer een strategie kan ontwikkelen die werkt.