fbpx

OVER DEBRA

Ik help vrouwelijke ondernemers op een authentieke manier om hun bedrijf online te laten groeien zodat zij de perfecte klanten aantrekken. Daarnaast leer ik ondernemers op een laagdrempelige manier hoe social marketing werkt zodat ik samen met de ondernemer een strategie kan ontwikkelen die werkt. 

Marketing zonder poespas

Afgestudeerd als journalist en daarna juist een vak gekozen wat daar precies tegenover staat: marketing. Toch vertaal ik het ”echte” wel door in social media. Daar laat ik wél mijn ware ik zien door middel van storytelling. Want marketing is niet alleen je product laten zien, nee wie zit er achter het merk? Tegenwoordig willen we zaken doen met mensen en niet met bedrijven. Mensen beschrijven mij als nuchter, down to earth, ambitieus en een harde werker. Geen poespas bij mij!

Ik heb alle kanten van social media gezien, ook de mindere kant. Toen ik 17 jaar was werd ik slecht beïnvloed door social media waardoor mijn zelfbeeld erg slecht werd. Ik heb uiteindelijk dit om kunnen draaien naar een positieve kijk op social media en daarom laat ik mezelf op de meest authentieke manier zien. Ik heb in 6 maanden tijd mijn bedrijf succesvol kunnen opbouwen na jarenlang elke dag content te hebben gemaakt voor online platformen. 

De liefde voor Instagram is begonnen met een persoonlijk account @debshealthylife, wat nu @debravanderheide heet. Ik was een fanatiek sporter nadat ik 15 kilo was afgevallen. Door Instagram werd ik gemotiveerd om door te gaan met mijn gezonde levensstijl, ook al was dat met vallen en opstaan. Het platform hielp mij omdat ik in contact kwam met andere gelijkgestemden. Het account groeide naar 10.000 volgers!

Wow, dit had ik nooit verwacht

 

Nu werk ik elke dag met ondernemers om de beste strategie te maken zodat zij ook sneller kunnen groeien!

RANDOM FACTS

Ik help zzp’ers en bedrijven met het opzetten of verbeteren van een killer Instagram account. Daarnaast help ik ook met een marketing strategie. Ik wil vrouwen vooral in hun kracht zetten om zichzelf online zichtbaar te maken en hun bedrijf next level te krijgen. 

Ik ben gek op strategisch denken. Met mijn eigen bedrijf werk ik voor mijn droom en niet van iemand anders. Ik ben door ondernemen in mezelf gaan geloven. 

Internet is de toekomst en het is voor iedereen mogelijk om meer klanten te krijgen via social media. Ik wil dat alle ondernemers niet aan één klantenstroom vastzitten & meer genieten van het leven. 

Ik heb gave events georganiseerd voor ondernemers (Social Branding Morning) waarbij ondernemers trainingen krijgen over Instagram branding en daarnaast ook toffe social foto’s worden geschoten voor Sophie Oelrich. Daarnaast heb ik op verschillende evenementen gestaan. 

DSOCIALS IN DE MEDIA