fbpx

Over Debra

Ik help ondernemers op een authentieke manier om hun bedrijf online te laten groeien zodat zij de perfecte klanten aantrekken. Daarnaast leer ik ondernemers op een laagdrempelige manier hoe social marketing werkt zodat ik samen met de ondernemer een strategie kan ontwikkelen die werkt. 

Afgestudeerd als journalist en daarna juist een vak gekozen wat daar precies tegenover staat: marketing. Toch vertaal ik het ”echte” wel door in social media. Daar laat ik wél mijn ware ik zien door middel van storytelling. Want marketing is niet alleen je product laten zien, nee wie zit er achter het merk? Tegenwoordig willen we zaken doen met mensen en niet met bedrijven. Mensen beschrijven mij als nuchter, down to earth, ambitieus en een harde werker. Geen poespas bij mij!

Ik heb alle kanten van social media gezien, ook de mindere kant. Toen ik 17 jaar was werd ik slecht beïnvloed door social media waardoor mijn zelfbeeld erg slecht werd. Ik heb uiteindelijk dit om kunnen draaien naar een positieve kijk op social media en daarom laat ik mezelf op de meest authentieke manier zien. Ik heb in 6 maanden tijd mijn bedrijf succesvol kunnen opbouwen na jarenlang elke dag content te hebben gemaakt voor online platformen. 

De liefde voor Instagram is begonnen met een persoonlijk account @debshealthylife, wat nu @debravanderheide heet. Ik was een fanatiek sporter nadat ik 15 kilo was afgevallen. Door Instagram werd ik gemotiveerd om door te gaan met mijn gezonde levensstijl, ook al was dat met vallen en opstaan. Het platform hielp mij omdat ik in contact kwam met andere gelijkgestemden. Het account groeide naar 10.000 volgers!

Wow, dit had ik nooit verwacht.

Nu werk ik elke dag met ondernemers om de beste strategie te maken zodat zij ook sneller kunnen groeien. 

 Random facts:

– Zelfs in het weekend sta ik uiterlijk om 08:30 op.. uitslapen doe ik bijna nooit.

– Het eerste wat ik doe als ik na een dag werken thuis kom en niets meer hoef te doen: comfortabele kleding aan trekken, want wie zit er nou met een spijkerbroek op de bank?!

– Ik ben een kattenmevrouw.. mijn twee katten zijn mijn kindjes.

– Ik sport minimaal 3 keer in de week, maar eet wel elke vrijdagavond friet.

Wat doe je met je bedrijf?
Ik help zzp’ers en bedrijven met het opzetten of verbeteren van een killer Instagram account. Daarnaast help ik ook met een marketing strategie.

Waarom ben je gestart?

Omdat ik een verslaving aan social media heb en ik het super gaaf vind om anderen daarmee te helpen om meer klanten binnen te halen.

Waarom vind je het zo belangrijk om dit te doen?

Internet is de toekomst en het is voor iedereen mogelijk om meer klanten te krijgen via social media. Ik wil dat alle ondernemers niet aan één klantenstroom vastzitten.

Aan welke projecten heb je met veel plezier gewerkt de laatste tijd?

Ik heb een gaaf event georganiseerd voor ondernemers (Social Branding Morning) waarbij ze trainingen krijgen over Instagram branding en daarnaast ook toffe social foto’s worden geschoten voor Sophie Oelrich.

Wat vind je het tofste/mooiste aan je werk?

Om te zien dat een strategie werkt en mensen er echt resultaat uit halen door meer volgers en klanten.

Als iedereen een kloon van jou zou zijn, hoe ziet de wereld er dan uit?

Dan zou iedereen katten hebben, continu Instagram stories maken, elk weekend een biertje drinken en stiekem vroeg naar bed gaan op vrijdagavond.

Heb jij ook het bordje ‘HOME’ van de Action in je huis staan?

Nee, ik huil als ik die ergens tegenkom.

Met welke klanten werk je het liefst?

Enthousiaste ondernemers die echt resultaat willen behalen.

Waar kunnen mensen je ‘s nachts voor wakker maken?

Chocola met caramel zeezout

Wat is naast je werk belangrijk voor je?

Mijn twee katten Gerrit en Kees en mijn vriend. Mooie volgorde ook he 😉 

Hoe ziet je ideale zaterdagavond eruit?

Op de bank met de drie bovenstaande wezens, een biertje, zak chips en Netflix. Oké en af en toe trekt deze oma’s hakken aan om tot 01:00 uur ergens een Gin Tonic te drinken. Heel af en toe dan… 

Wat is je grootste ergernis?

Mensen die hashtags gebruiken zoals #lekkerweertjevandaaghe

Ik ben enthousiast over je aanbod, wat is de eerste stap?

Stuur me een berichtje op Instagram of stuur me een mailtje! Dan spreken we af om te bellen of we een match zijn.
debra@dsocials.nl