fbpx

OVER DEBRA

Ik help vrouwelijke ondernemers op een authentieke manier om hun bedrijf online te laten groeien zodat zij de perfecte klanten aantrekken. Daarnaast leer ik ondernemers op een laagdrempelige manier hoe social marketing werkt zodat ik samen met de ondernemer een strategie kan ontwikkelen die werkt. 

Marketing zonder poespas

Wat een pleaser was ik. Ik was nergens goed in, dacht ik. Mijn leraren zeiden allemaal: “Je moet wat meer naar de voorgrond treden.”. En ik snapte daar niets van. Ik deed alles gewoon, maar blonk nergens echt in uit en voelde nergens een passie voor. Slechts 1 leraar had door waar ik goed in was, hij zei: ”Later ben je een baas van een bedrijf.” En ik moest lachen. Ik?? Neejoh. Toen ik begon met social media waren er nog geen Instagram Stories en ging het om het perfecte plaatje. Dacht ik dan. Ik was ijdel en onzeker en postte enkel foto’s met filters. Het leek een perfect leven met veel volgers, maar ik was ongelukkig. Ik viel 15 kilo af en was daar trots op. Dat ik feestjes oversloeg vergat ik. Na een periode van teveel met social media bezig zijn stopte ik. Ik bleef social content maken, maar niet meer voor mezelf. Voor bedrijven. Ik was er goed in, maar vond nog steeds geen echte drive en passie. Ik zat klem. Ik wilde variatie en zelf bepalen wat ik ging doen. Ik wilde echt Debra zijn. 

Eén vrouw had vertrouwen in mij. En toen begon ik Dsocials. Dit groeide snel uit tot een platform en succesvol bedrijf. En het allermooiste is dat ik zulke mooie vrouwen mag helpen. Want social media is niet alleen maar strategie en marketing. Het is zo belangrijk om 100% vertrouwen te hebben in jezelf. Je bent het waard om zichtbaar te zijn.  Ik kan 100% mezelf zijn. Dat ben ik waard. Net zoals jij. Jouw bedrijf mag zo lekker lopen dat je 100% jezelf mag zijn en de leukste klanten hebt. Ik werkte keihard met nog een fulltime baan ernaast om binnen 6 maanden een winstgevend bedrijf te hebben. Ik gaf nooit op en ben oprecht trots op mezelf. Waar ik nog blijer mee ben zijn mijn klanten. Met jou! Want het gaat om jou. Ik help jou graag zonder poespas naar het volgende niveau van jouw bedrijf. Zodat je online jouw bereik vergroot, groeit in zelfvertrouwen en uiteindelijk jouw bedrijf precies zo kan inrichten zoals jij dat wilt. Zichtbaarheid is alles. 

Wow, dit had ik nooit verwacht

 

Nu werk ik elke dag met ondernemers om de beste strategie te maken zodat zij ook sneller kunnen groeien!

RANDOM FACTS

Ik help zzp’ers en bedrijven met het opzetten of verbeteren van een killer Instagram account. Daarnaast help ik ook met een marketing strategie. Ik wil vrouwen vooral in hun kracht zetten om zichzelf online zichtbaar te maken en hun bedrijf next level te krijgen. 

Ik ben gek op strategisch denken. Met mijn eigen bedrijf werk ik voor mijn droom en niet van iemand anders. Ik ben door ondernemen in mezelf gaan geloven. 

Internet is de toekomst en het is voor iedereen mogelijk om meer klanten te krijgen via social media. Ik wil dat alle ondernemers niet aan één klantenstroom vastzitten & meer genieten van het leven. 

Ik heb gave events georganiseerd voor ondernemers (Social Branding Morning) waarbij ondernemers trainingen krijgen over Instagram branding en daarnaast ook toffe social foto’s worden geschoten voor Sophie Oelrich. Daarnaast heb ik op verschillende evenementen gestaan. 

DSOCIALS IN DE MEDIA