fbpx

Social grow

SOCIAL GROW WORDT VERNIEUWD ; nieuwe datum & naam volgt.

De afgelopen jaren heb ik keihard mijn best gedaan om niet afhankelijk te zijn van één inkomstenstroom. En nu pluk ik daar de vruchten van.

Tijdens deze cursus ga ik je niet alleen leren groeien op social, maar ook hoe je slimmer kunt ondernemen zodat je in mindere tijden nog steeds kunt knallen.

Want als ondernemer heb je een passie en daar ga je voor, maar je hebt ook doelen in omzet. Logisch! Social grow helpt je met mindset, groei online en mogelijkheden voor omzetverhoging.

WAT GA JE BEREIKEN?

INHOUD VAN DE CURSUS

Module 1

We behandelen Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok. We bespreken de beste strategie voor elk platform.

Module 2

Personal branding. Hoe zet je jezelf goed neer om op deze manier meer klanten aan te trekken.

Module 3

Mindset voor groei. Ik leer je hoe je jouw mindset kunt veranderen zodat je veel sneller gaat groeien.

Module 4

Ik vertel je alles over Sales methoden voor Instagram. Hoe verkoop je in Instagram Stories en DM's.

Module 5

Hoe kun je slimmer geld verdienen. We kijken naar je aanbod en welke mogelijkheden er zijn. Ook verdienen als je niet actief bezig bent. Passief inkomen dus!

Extra

Je leert mijn dagelijkse Instagram strategie kennen.
Livesessie via Instagram.

0 +
Video stories
0 +
uren kijktijd
”Ik was al best wel bekend met Instagram, maar van Debra heb ik nog meer trucjes geleerd tijdens de Social Grow cursus! Het feit dat ze ook gewoon lekker zichzelf blijft en anderen het vertrouwen geeft dat zij dit ook kunnen doen, maakte het nog leuker om naar te kijken! Thanks Debra !”
Kim
Virtual Green
”Als je de cursus van Debra nog niet hebt gedaan, do it! Ik kan het je van harte aanbevelen. Niet omdat ik al veel cursussen heb gevolgd bij Debra, maar ook omdat ik er enorm veel van leer. Ik heb werkelijk waar zoveel pagina’s meegeschreven. Niet alleen omdat het heel nuttig is om meer te leren, maar ook omdat je het gelijk toe kunt passen voor je eigen social media. Ideaal! Ik merk echt al verschil binnen een week! Mensen slaan mijn post op of delen hem in hun eigen story. Ik heb veel meer views dan eerst. Ik ben je enorm dankbaar, Deb! De Social Grow cursus heeft mij meer inzicht gegeven in het algoritme, je brand story, sales en marketing. Ik weet niet eens meer wat ik moet opnoemen, maar wat een TOPCURSUS! ❤️”
Yvonne Doff
”Ik heb bij mijn tweede lancering super veel tickets verkocht. Ik heb zoveel geleerd van de Social Grow cursus! Sinds de dag dat ik er mee ben begonnen tot vandaag ben ik elke dag er nog mee bezig! En ik ben er zo blij mee! Ik had nooit verwacht dat ik marketing leuk zou vinden maar jij hebt het leuk gemaakt voor me.”
Joëlle
Joëlleartretreat

HOE WERKT HET?

Je hebt alleen een Instagramaccount nodig! Je krijgt na het bestellen van jouw ticket een mailtje van mij. Hierin krijg je het geheime account en kun jij je aanmelden op het account. Dit doe je door een volgverzoek in te dienen. Ik check jouw betaling en je krijgt op de dag van de start van de cursus toegang of direct als je dit wilt! 

Alle content staat op het Instagram account zodat jij op je eigen tempo alles kunt bekijken! Je hebt namelijk nog een maand na de start toegang tot het account.

Jouw investering

€99

excl BTW

DEZE TRAINING IS VOOR

DEZE TRAINING IS NIET VOOR

Hoi, ik ben Debra!

WIE BEN IK?

Ik help ondernemers op een authentieke manier om hun bedrijf online te laten groeien zodat zij de perfecte klanten aantrekken. Daarnaast leer ik ondernemers op een laagdrempelige manier hoe social marketing werkt zodat ik samen met de ondernemer een strategie kan ontwikkelen die werkt.